2015 tül perde modelleri

Annekaz
17 Mart 2015
2 Yorum

Bu sene perdelerinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız işiniz çok zor, perde seçmesi hiç kolay değil. Perde koltuklara mı uymalı yoksa halılara mı? Spor mu olmalı yoksa klasik mi? Bu kumaşlar ütü ister mi? perdeler kaça mal olacak? Üzerindeki nakışları sökülür mü? vs vs ..

Ben de perdeciye gittiğim zaman her modeli, düşünüp karar veremeden çıkanlardanım aslında perde alışverişini hiç sevmiyorum işte bu yüzden dekoratörler var tabi paranız varsa.. Ben de kararsızlığım içinde size perde kumaşları görüntüledim. Perdecide onlarda perde kumaşı ve tül fotoğrafı çekip yine kararsız kalmak :D halbuki küçük bir pencere için alacaktım bütün evi değiştireceklere kolay gelsin.
İşte size harika perde fon ve tül kumaşları..

Bu arada perdeleri Ömür Perde’de görüntüledim beğendiğiniz modeller olursa onları hatasız edin :) Telefon numarası 543 913 96 13

Bunu da seversin  Enza Home Oturma Odası Takımları ile Huzuru Yakalayın
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular
Yapılan Yorum Sayısı (2)
  1. ayşegül dedi ki:

    ben de evin tüm perdelerini değiştirmek istiyorum.. ancak yaz tatili için bir bütçe yapınca vazgeçtik :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim