2015 yaz tatili için erken rezervasyon fırsatları başladı

Annekaz
28 Kasım 2014
Yorum Yok

İş hayatının stresinden uzaklaşacağınız keyifli bir yaz tatili düşlüyorsanız, şimdiden plan yapma zamanı. Çünkü beklediğiniz erken rezervasyon kampanyaları başladı. Setur’un erken rezervasyon fırsatları ile en kaliteli otellerde ekonomik konaklamanın tadına varabilirsiniz. Eğer bu yaz Antalya’ya gitmeyi düşünüyorsanız, kampanyalı Antalya otelleri arasından en iyilerini sizler için bir araya getirdik.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa, Side – Kızılot

Antalya’nın göz bebeği Side’de yer alan Crystal Admiral Resort Suites & Spa, konumu, lüks odaları, etkileyici mimarisi ve zengin imkanları ile misafirlerine unutulmaz bir tatil vaat ediyor.Manavgat Kızılot Mevkii’nde, 50.000m2 alan üzerine kurulu tesis, Manavgat’a 17km, Antalya havalimanına 80km., Antalya şehir merkezine ise 85 km. uzaklıkta yer alıyor. Heranınızın keyifli geçmesi için özenle hazırlanmış otelde 834 oda bulunuyor. Bu geniş, modern tasarımlı odalarında evinizdeki konforu bulabilirsiniz. Ultimate herşey dahil konseptiyle hizmet veren tesis, sabahtan akşama kadar sınırsız ikramlar sunuyor. Açık büfe servis edilen ana restoranının yanı sıra dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerin tadına bakacağınız A’la carte restoranları ve balık restoranıyla damak zevkinizi farklı bir boyuta taşıyor.

Otelin kendine ait kum plajında güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Sığdan derine giden masmavi denizinde yüzmenin keyfi bir başka olacak. Özellikle denizin sığ olması çocuklu aileler için büyük avantaj.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa’da sizin ve ailenizin keyifli vakit geçirebilmesi için pek çok aktivite bulunuyor. Spora düşkünseniz tenis, jimnastik, plaj voleybolu, basketbol gibi sportif aktivitelerden faydalanabilir, heyecan ve adrenalin tutkunuysanız banana, su kayağı, jet-ski gibi su sporlarıyla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Aydınbey Gold Dreams Hotel

Antalya’nın incisi Alanya’da yer alan otel, tarihi ve kültürel zenginliği, berrak deniz suyu, doğal parkları, sıcak havası, butik ve pazarları, çeşitli aktiviteleri ve zengin eğlence hayatı ile harika bir tatil sunmaktadır. Alanya Türkler beldesinde 16.000 m2 alana kurulu olan Aydınbey Gold Dreams Hotel, Antalya Şehir Merkezine 120 km ve Antalya Havaalanına 110 km Alanya’ya 20 km ve

Avsallar’a 5 km mesafede yer alıyor. Ultra herşey dahil konseptinde hizmet veren otelde sabah, öğle, akşam yemeğinin yanı sıra geç kahvaltı imkanı bulunmakta. Otelde ailece keyifli dakikalar geçirebileceğiniz çok sayıda aktivite var. Masa Tenisi, Dart, Beach Volley, Su Topu, Jimnastik gibi sportif aktiviteler yapabilir, akşamları animasyon gösterileri ile eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Aydınbey Gold Dreams bünyesinde barındırdığı Mini club ve mini disco ile çocuklarınıza da keyifli bir tatil yaşatıyor. Çocuğunuz mini club’da zaman geçirirken siz de jakuzinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bunu da seversin  Yaz Sezonunda En Çok Kullanılan Ulaşım Türleri

setur-crystal-admiral-resort

Crystal De Luxe Resort & Spa, Kemer – Merkez

Kemer’in yemyeşil doğası ve berrak deniziyle kucaklaşan Crystal De Luxe Resort & Spa, tüm misafirperverliği ve ”Ultimate All Inclusive” konseptiyle konuklarını rüya gibi bir tatile davet ediyor. Denize uzaklığı 75 m. olan tesis, Antalya havalimanına 56 km., Antalya şehir merkezine 38 km. uzaklıkta bulunuyor. Kemer’in merkezinde 16.000m² alan üzerine kurulu olan otel, 356 odasıyla konforlu bir konaklama sunuyor. Standart odalarının yanı sıra donanımlı ve şık suit odalarında maksimum rahatlığı bulacaksınız. Ultimate her şey dahil sistemiyle hizmet veren Crystal De Luxe Resort, gün boyu süren leziz ikramları ve içkileriyle tatilinizi daha keyifli hale getiriyor. Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetleri bulabileceğiniz A la Carte restoranları ve değişik kokteylleri deneyebileceğiniz barları 24 saat hizmetinizde. 50 metre uzunluğunda plajı, açık ve kapalı havuzu, çocuk kaydırağı ile öne çıkan otelde denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkaracaksınız. Tatilinizi keyifli bir şekilde geçirmeniz için otelde pek çok aktivite bulunuyor. Gün boyu devam eden animasyon aktiviteleri, haftanın belirli günlerinde yapılan canlı müzik, dans şovları, gölge tiyatrosu ile eğlenceli anlar yaşayabilir, geceleri ise diskoda eğlenceye hız kesmeden devam edebilirsiniz.

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim