2018 bikini modelleri – Rosegal Color Block Bikini

Annekaz
24 Mayıs 2018
Yorum Yok

Yaz alışverişi yaparken ilk önce aranan her zaman mayo- bikini modelleri olmuştur. Yazın vazgeçilmezi deniz ve havuz olduğundan onlara uygun modellere bakılır. Her türde ve her vücut tipine uygun modeller bulmak mümkün. Rosegal dan bikinilere baktım ve aralarından birkaç tane seçtim. Bu sene  moda olanlar içinde birden fazla renk olan ve biraz daha basit modeller. Ancak en moda olanlar brezilya tipi eskilerden gelen kasıkları açık bırakan modeller. Rosegal.com a bakarsanız en çok o modellerden görebilirsiniz. Ben renkli ve daha sade modelleri beğendim.

3

Çok renk istemeyenler ve daha sade bir görünüm elde etmek isteyenler için bu bikini modeli gerçekten güzel bir model. Renklerinin uyumu ve modelin salaş görünümü birçok kişiyi bu modele çekiyor. Üstündeki ayrıntı modele şirinlik katmış. Alt kısmı da biraz yüksek belli olduğunda birçok kişi tarafından tercih edileceğini düşünüyorum.  Üst kısmı biraz hareket açısından rahatsız hissettirebilir bu yüzden bunu düşünerek almakta fayda var.

2

Daha renkli ve yaz havasına uygun bir model isteyenler için ise karpuz, limon, ağaç, çiçek, yıldız ve çeşitli meyve desenlerinin kullanıldığı modeller de tercih edilenler arasında. Bu model karpuzlu üstüyle şirin bir hava yaratmış. Alt tarafı tek renk olduğu için kalabalık bir görünümden kaçınılmış. Bu model birçok kişi tarafından tercih edilebilir. Ayrıca meyve desenli kıyafetler bu yaz da oldukça moda. Bu sene birçok parçada bu desenleri görebilirsiniz.1

Bu büyük bedenli kadınlar için veya biraz daha kapalı model arayanlar için güzel bir bikini. Üzerinde yaza uygun şirin tonlarda farklı renkler kullanılmış. Mayonun modeli büyük bedenli kadınlar için çok uygun. Alt tarafında bulunan çizgi desenleri vücudu daha zayıf gösteren bir özellik. Üst tarafta ise dikey çizgiler kullanılmış böylece göğüs tarafı ince ama büyük görünerek bel kısmını daha da ince gösterecektir. Alt tarafın kasık tarafları göstermeyecek şekilde kapalı olması da bir avantaj. Yüksek bel olduğundan göbeğinizi sıkı gösterip kapatacaktır. Daha çok merak ettiğiniz model varsa rosegal ‘a bakmayı unutmayın.

Bunu da seversin  Philips Lumea deniyoruz - Lumea inceleme

If you want to see more bikini models go to rosegal.com

Etiketler: , ,
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim