2018 ilkbahar yaz ayakkabı modası

Annekaz
9 Nisan 2018
Yorum Yok

Ayakkabı bizim için vazgeçilmez bir tutku, bu aralar en çok merak ettiğimiz soru 2018 ilkbahar yaz ayakkabı modası nasıl neler var? Öncelikle her şeyin altına giydiğiniz siyah ayakkabıları unutun artık çok ciddi iş elbiselerine bile renkli ayakkabılar eşlik ediyor. Artık ayakkabıda renk değil şekil önemli.

2018 ilkbahar yaz ayakkabı modası

Bu yaz renkli ayakkabılar çok moda, yüksek topuklu rahatsız ayakkabılar yerine daha rahat modeller çoğunlukta ama tabi yine yüksek topuklar da yine var Parlak renkli ayakkabılar, geçen sene olduğu gibi tüylü  terlikler, dantel kaplama spor tarzlar ve kokoş ayakkabıları kesinlikle  bol bol göreceğiz.

ayakkabı modelleri 12

Benim gözüme en çok çarpan metalik renkler oldu ister spor, ister klasik model ayakkabı olsun metalik renkli ayakkabılar sanıyorum çok seviliyor.Tabi ayakkabıyı nerede giyeceğiniz çok önemli ama ne olursa olsun 2018 ilkbahar yaz ayakkabı modası siyah ayakkabıları içermiyor..

Bunu da seversin  Verin 1 kuruşlarımı kulağıma küpe yapacağım
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim