Aktivite tahtası nasıl yapılır?

Annekaz
13 Aralık 2015
Yorum Yok

Aktivite tahtası bebeklerin en sevdiği oyuncaklardan birisi. Bebekler pahalı oyuncaklardan daha çok tencere, saklama kabı, süzgeçler gibi gündelik hayatta kullanılan eşyaları seviyorlar. Aktivite aslında çocukların seveceği her şeye sahip. Sürgüler, ziller, kilitler, aynalar vs vs siz ne eklerseniz.

Aktivite tahtası yapmak için  temiz kıymıksız bir tahta bulun üzerine elektrik anahtarı, kilit, ayna, telefon, ipe dizilmiş boncuklar, kapı sürgüsü, keçe cırt cırtlar, kemer tokası, eski oyuncakların parçaları artık hayal gücünüz olanaklarınız neye imkan verirse. Yapıştırın ya da tutturun. Sağlam bir şekilde çocuğun boyu yetişecek şekilde bir yere koyun. Emekleyen bebekler için yuvarlak yer tipi de yapabilirsiniz.

Aşağıdaki fotogaleride aktivite tahtası örnekleri var.Çok basit modeller de var oldukça yüksek fiyata satılan hazır modellerde.. ben ilham olması için size sunuyorum umarım işinize yarar.

Bunu da seversin  Mutfakta işinizi kolaylaştıracak pratik bilgiler
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim