2023 Gelinlerinin En Çok Tercih Ettiği Modeller

Annekaz
29 Ağustos 2022
Yorum Yok

Hayatınızın en güzel anlarına zarafetiyle stil kazandıran gelinlik modelleri de moda rüzgarının esintilerinden üzerine düşeni alır. Genel hatlarıyla etek kesimi, yaka ve kol detaylarıyla farklılaşan gelinlikler vücudunuzun hatlarına uygun kesimleriyle prensesler gibi hissetmeniz için tasarlanır. Vücut tipiniz, trendler yanı sıra düğün konsepti de seçimlerde belirleyici olabilir. Kır düğünleri için uçuşan dökümlü etekli Helen gelinlik ile göz alıcı şıklığa imza atabilirsiniz. Büyük şık salon düğünleri için dekolteli, taşlı, sim detaylı minimal ya da gösterişli modern gelinliklere yönelebilirsiniz: Karar, tabii ki en güzel gelin olmayı hak eden sizin seçiminiz doğrultusunda olacaktır. O zaman stilinizle bütünleşen vücudunuzla uyumlu hayallerinizdeki gelinlik modellerinin 2023 trendlerini yansıtan tasarımlarını birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

Klasik Çizgilerle Trendleri Buluşturan 2023 Gelinlik Tasarımları

Etek kesimlerinin modellerde temel belirleyici olduğu gelinlik çeşitleri; her yıl yenilenen detaylarıyla gelin adaylarına sunuluyor. Etekleri belden itibaren hareket kazanan prenses gelinlik 2023 gelinleri için şeffaf katmanlı tülleri ile farklılaşan seçenekler sunuyor. Uçuşan kat kat tül detaylı etekleriyle kır düğünleri için bu sezon için ideal bir seçim olabilir. 

Üst bedeni sararak göğüsleri toparlayan etekleri A kesim gelinlik modelleri ışıltılı çiçek motifleri ile 2023 modasında stilini ortaya koymak isteyenler için harika bir seçim! Çiçek motifli gelinliklerin klasik çizgisinden biraz uzaklaşıp trendleri yakalamak istiyorsanız renkli baskılı modellerle dilediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. Tasarımıyla renkli ışıltılı ve trendleri yansıtan çiçek detaylı modeli sade takı ve gelinlik aksesuarları ile tamamlayabilirsiniz. Böylelikle zarif ve ışıltılı detaylarıyla gelinlik modelinin kendisini göstermesine izin verebilirsiniz. 

Vintage ve Bohem Stilleri Tanımlayan Sade Gelinlik Modelleri

Vintage çizgiler ve bohem stillere yansıyan sade gelinlik modellerinde bu yılın trendlerini yansıtan kabarık tül detaylı etek ve kollar öne çıkıyor. Modayı yakından takip eden bir gelin adayı iseniz kabarık kollarıyla omuzların zerafetini ortaya çıkaran modellere yönelebilirsiniz. Omuzları zarif gösteren üst kısmı kabarık bileğe doğru incelen gelinliklerin düz, prenses, Helen ya da balık gelinlik eteklerle dikilen modelleri tam size göre. 

Kolları tül kumaştan tasarlanan vintage gelinlik modelini düğün konseptinizle uyumlu olarak tercih edebilirsiniz. Kabarık tül kol tasarımının yanı sıra fiyonk da 2023 modası vintage gelinlikler de yer alan bir detay. İddialı bir gelinlik tercih ediyorsanız, dantelin ışıltısını yansıtan A kesim transparan detaylı model tam size göre. Romantik bir yaz gelini olmak hayaliniz ise tercihinizi fırfırlı kolları, katlı etekleriyle bohem gelinlik tasarımlarından yana kullanabilirsiniz. Küçük detaylarla 2023 gelinliklerine romantik bir dokunuş kazandıran sade gelinlik etek katlarında tül detaylarıyla şıklığı tamamlar. Uçuşan tüllerle balon kollu dökümlü etekleriyle vintage görünümü destekleyen modeller otel düğünleri için tercih edilebilir. 

Bunu da seversin  Ayrık dişler modaymış, hadi ordan!

Göz Alıcı Bir Şıklık için: Yüksek Yırtmaçlı Modern Gelinlik Modelleri

Cesur çizgilere sahip, baş döndürücü 2023 gelinlik modelleri estetik detaylarıyla trendleri buluşturuyor. Modanın izinden giden gelin adayları için asimetrik yaka detaylı modeller ideal bir seçim olabilir. Harika tasarımların buluştuğu derin dekolteli gelinlik modelleri, iddialı gelinler için seçenekler sunuyor. Yaka tipi ile farklılaşan sezon trendleri arasında düşük yakalı ve derin yırtmaç detaylı modeller göz alıcı bir zarafeti öne çıkarıyor. Derin dekoltesi V yaka olarak tasarlanan vücudu saran gelinlik modelleri iddialı tasarımıyla sofistike bir şıklığın temsilcisi olarak karşımızda! 

Kum saati vücut ile uyum sağlayan balık etek formu dantel detaylı derin yaka dekoltesiyle iddiasını ortaya koyuyor. Çıkarılabilir pelerini ile seksi dekolteleri buluşturan tasarımlar, 2023 gelinlik modellerinde çarpıcı görünüme sahip. Sadeliği cesur çizgilerle buluşturan Helen kesimli mini gelinlik modelleri iddialı görünümleriyle beklentileri karşılıyor. Özelleştirilmiş tasarımıyla vücut tipinizle uyumlu yaka şekli ile farklılaşan özel dikim kısa gelinlik modellerini de 2023’te de tercih etmeniz mümkün. Modern, çarpıcı, sade, gösterişli, vintage siz tarzınızı belirleyin; vücut tipinize uyum gösteren Alisse NuerA’nın özel dikim gelinliğiyle hayallerinizdeki gibi şık bir gelin olmanın mutluluğunu yaşayın.

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim