Kilolu hanımlar için yazlık elbise modelleri

Annekaz
3 Mayıs 2013
Yorum Yok

08Yazın elbise hem çok rahat hem de çok şık bir seçenektir,  hele biraz kilo surunu olan hanımlar için gerçekten kurtarıcı olabiliyor. Yazlık elbise modelleri  canlı renkleri ve uçuş uçuş halleri ile kış aylarının griliğini kat kat giyinmelerini unutturacak en güzel seçeneklerden birisi.

Doğru  şekilde yapacağınız yazlık elbise seçimi ile  kalça, sırt ve baseni harika bir şekilde gizleyebilirsiniz. Genelde siyah elbise her zaman zayıf gösterir ama yazlık elbise modelleri içinde simsiyah olanı çok azdır. Yazlık elbise seçerken sanıyorum biraz cesur olmak gerek, pembeler, turuncular yeşiller maviler yazlık elbise modellerine çok yakışıyor.

YAZLIK ELBİSE MODELLERİ 2013 MODASI

Moda hep kendini tekrar ediyor, her zaman söylendiği gibi önemli olan giydiğiniz kıyafetin kendinize yakışmasıdır. Yazlık elbise alırken  bakarak değil mutlaka deneyerek alın, bazen size tuhaf görünen bir elbise bile üzerinize giyince çok farklı durabiliyor.

2013 Yazlık elbise modelleri çok rahat tam yaza uygun modeller gördüm tabi bahsettiğim yazlık elbise modelleri günlük kullanım için. Yukarıda gördüğünüz elbise modeli akşam yemekleri küçük davetler gündüz gezileri için harika bir model ama aşağıdaki fotoğraf galerisinde hem gündelik hemde gece kullanabileceğiniz yazlık elbise modelleri var.

 ASİMETRİK KESİMLER ÇOK MODA

Yazlık elbise modelleri arasında en dikkat çeken detaylar asitmetrik ve geometrik desenler – kesimler, bir kaç senedir zaten özellikle geometrik kesimli elbiseler çok moda hani hatırlarsınız beli ince gösteren kesimli elbiseler… Bu sene daha fazla renk ve geometrik kesim var. Tabi yine siyah beyaz çizgiler, meyve ve çiçek temaları yazlık elbise modelleri arasında en çok göze çarpanlar.

Dar kesim elbise kilolu hanımlar için mümkün değil ama bele oturan şifon elbiseler, tek omuz Dekolteli tasarımlar göze çok hoş geliyor.

Bunu da seversin  Tişörtlerinizi değiştirin!

Fazla kilosu olan hanımlar için elbiseler desem de buradaki manken bana göre gayet güzel ve olması gereken kiloda, eğer siz de benzer kilodaysanız eminim çok güzelsinizdir..Derisi kemiğine yapışmışlar kadınlarda elbise şık durmuyor. Balık etli hanımlara bu tarz elbiseleri yakıştırmak çok kolay.

Videoda 2013 yazlık elbise modelleri gösterilmiş yine geometrik kesim ve desenler burada fazlaca var. Görüntüler bir defileden alındığı için mankenlerin hepsi gerçekten çok zayıf.

Bizim ise durumumuz bu :) Kilolu hanımlara göre yazlık elbise modelleri işte böyle oluyor buyurun fotoğraf galerisine..

Elbiseler: matfashion

Önceki Yazı→ Yazlık Tişört dönüşümü

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim