Flormar Extreme Color Lip Matte Protagonist

Melike
15 Kasım 2015
Yorum Yok

Flormar Extreme Color Lip Matte Protagonist rengi tam sonbahara yakışır bir renk. Hem canlı hem de hüzünlü bir havası var.  Kullanımı çok kolay. Lip Gloss şeklinde bir kullanıma sahip olsa da oldukça kapatıcı ve rengini tamamen veren bir ruj olduğunu söyleyebilirim.

Ruju elinize aldığınızda mosmor bir renk olduğunu görüyorsunuz ama dudakta duruşu mürdüm tonlarında. Fotoğrafta dudakta duruşunu yansıtmaya çalıştıysam da bana kalırsa bir ton daha koyu bir görünümü var. Işığı çok güzel yansıtıyor ama bir gloss değil hatta mat bir havası var bile diyebilirim.

swatch-flormar

Flormar Extreme Color Lip Matte Protagonist’in kremsi bir yapısı var. Sürekli tazeleme gerektirmiyor. Nemlendirici etkisi ile soğuk kış günlerinde dudağınızı da koruyacaktır. Flormar lip primer ile beraber kullanırsanız daha dolgun ve daha tok bir renk ortaya çıkacaktır.

flormar

Flormar Extreme Color Lip Matte satış fiyatı 19,90 TL parasının hakkını veren güzel bir ürün. Bende Protagonist ve Censored renkleri var. Red carpet almayı düşündüğüm seri ürünlerinden birisi.

flormar-sonbahar-serisi

Flormar-Extreme-Color-Lip-Matte-Protagonist-1

Yazımı okuduğunuz için teşekkürler.. Melike..

Bunu da seversin  Diş macunu ile tüylerinizden çabucak kurtulun! Evde tüy dökücü krem tarifi
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim