Erken Rezervasyon 2020

Annekaz
1 Kasım 2019
Yorum Yok

100’den fazla ülkede 3700’ün üzerinde oteli ile kaliteli hizmet sunan Accor Hotel Türkiye, tatiller ve iş seyahatleri için ekonomik alternatifler yaratıyor. Eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler 2020 sezonu için erken rezervasyon avantajından da yararlanabiliyor. Son dakikaya bırakılan otel rezervasyonları tatile çıkmak isteyenlerin bütçelerini oldukça zorlayabiliyor. Accor Hotel Türkiye dünya genelinde uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyenlere ekonomik kampanyalarla yardımcı oluyor. Uygun fiyatlarla erken rezervasyon yaptırarak en iyi hizmetin sunulduğu, mavi ve yeşilin her tonunun görülebildiği manzaralara sahip olan otellerde konaklayabilmeniz mümkün. Bu sayede bütçenize uygun fiyatlarla tatilinizi eşsiz bir deneyime dönüştürebilirsiniz. 

Erken Rezervasyon Avantajları Nelerdir?

Erken rezervasyon 2020 fırsatları, yaz tatilini şimdiden planlamaya başlayanlara hitap ediyor. Hem eksiksiz bir tatil yapmak hem de avantajlı fiyatlardan yararlanmak için erken rezervasyonları değerlendirebilirsiniz. Bu sayede tatilden beklentilerinizi yükseltebilir daha iyi otellerde keyifli bir tatil planlayabilirsiniz. Erken rezervasyonun sağladığı en önemli avantajların başında uygun fiyatlar geliyor. Cazip koşullarla istediğiniz otelde konaklayarak en kaliteli hizmetlerden yararlanabilirsiniz. 

Erken rezervasyon dönemleri farklı indirim oranlarıyla da alternatif yaratıyor. Erken rezervasyon dönemi kampanlarının başlangıç ve bitiş tarihleri arasında indirim oranları değişebiliyor. Tatil ya da iş seyahatlerinizi planlarken sizin için uygun tarihler için rezervasyonunuzu çok önceden yaptırabilirsiniz. İndirim oranlarının değiştiği kampanya dönemlerinde en uygun fiyatlar ise genellikle erken rezervasyonun başladığı tarihlerde oluyor. Bu nedenle, tatilinizi planlamaya başlarken kampanya dönemlerini takip edebilir, kendiniz için en uygun fiyatlarla otel rezervasyonunuzu erkenden yaptırabilirsiniz.

Erken Rezervasyonda Accor Hotels’in Sağladığı Ayrıcalıklar

Accor Hotels, erken rezervasyon 2020 kampanyaları ile en uygun fiyatlarla otel rezervasyonu yaptırmanıza yardımcı oluyor. En iyi hizmetlerin sunulduğu, kaliteli ve ekonomik otel alternatiflerini değerlendirerek %30’a yakın indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Farklı lokasyonlarda bulunan erken rezervasyon otelleri hem şehir merkezinden uzakta, sakin bir tatil deneyimi yaşamak isteyen misafirlere hem de dinamik bir bölgede, muhteşem manzaralar eşliğinde güne başlamak isteyenlere hitap ediyor. 

Bunu da seversin  NG Sapanca Hotel: Doğa ile iç içe bir hafta sonu

Accor Hotels’in Türkiye otelleri ve yurt dışı otellerinde farklı indirim oranları sunan erken rezervasyon fırsatları, herkesin bütçesine uygun fiyatlarla eşsiz bir tatil dönemi geçirmesini mümkün kılıyor. Türkiye içinde bulunan oteller için 15 gün önceden rezervasyon yaptırarak %30 oranında indirim fırsatından yararlanmak mümkün. Bu otelleri inceleyerek ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayacak oteli kolaylıkla belirleyebilirsiniz. 

Erken rezervasyonda Accor Hotels’in sağladığı ayrıcalıklar arasında rezervasyonların iptal hakkı da bulunuyor. Tatilinizi ya da iş seyahatinizi önceden planlamanıza rağmen son dakikada aksilikler çıkabiliyor. Bu durumlarda, Accor Hotels’in sağladığı avantajlardan yararlanarak rezervasyonunuzu iptal edebilir ya da farklı bir tarih için yeniden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ekonomik Bir Tatilin Keyfini Çıkarın

Accor Hotels, konforlu ve 5 yıldızlı lüks otellerden daha ekonomik konaklama alternatiflerine kadar misafirleri için çok sayıda seçenek yaratıyor. Erken rezervasyon fırsatları içinde değerlendirilebilen ve farklı lokasyonlarda bulunan oteller misafirlerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak hizmetleriyle onlara muhteşem bir tatil vadediyor. İster tek başınıza, ister partnerinizle, isterseniz de ailenizle birlikte geçireceğiniz muhteşem bir tatil deneyimi için erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Türkiye ve yurt dışı otellerinde geçerli %30 indirim fırsatı ile ekonomik bir tatil geçirmek mümkün oluyor. Hafta içi ve hafta sonu fırsatları da gezginler için farklı alternatifler yaratıyor. 2020 yaz sezonunda tüm Türkiye’yi hatta dünyayı gezmek istiyorsanız, bu eşsiz deneyimi çok daha uygun fiyatlarla gerçekleştirmek için Accor Hotels’in erken rezervasyon avantajlarını kaçırmayın!

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim