2012 Saç renkleri

Annekaz
26 Mart 2012
Yorum Yok

Saç renklerinin isimlerine bakın, Sıcak çikolata, Soğan kabuğu, Fındık kabuğu, zencefil, karamel ve daha nice yiyecek içecek isimleri.

2011’de Hürrem saç rengi modası vardı kuaförler bol bol soğan kabuğu rengi kullandılar şimdi Meltem’in Çikolata kahve saçları modaymış. Çikolata deyince benim aklıma pek çok kahve tonu saç geliyor. Kuaförlerin saç baş yolduğu konulardan birisidir saç rengi tonları 1-2 ton ayarı bozuldu mu müşteriler surat asar zaten kuaföre saç boyatmak için giden kadınların ancak yüzde 20 si işte budur deyip çıkar :))

Saç boyasında benim en sevdiğim tonlar açık renkler,  zencefil kızılının açık renk gözlü ve beyaz tenli hanımlara her zaman çok yakıştığını düşünürüm malesef bana olmuyor, bu sene  en azından doğal saç rengim modaymış diyerek teselli buluyorum. Çikolata tonda saç renginden vazgeçmeyen ünlüler Beyonce ve Angeline Jolie  zaman zaman Jenifer Lopez’de kullanıyor genelde o gölgeli tonlar tercih ediyor ama Çikolata tonlarında gölgeler bir arada kolaylıkla kullanıyor aşağıda son senelere damga vuran bir kaç saç rengi görebilirsiniz..

Bunu da seversin  Ahşap boyama hakkında
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim