2019 yılında en çok sipariş edilen yemek hangisi?

Annekaz
28 Aralık 2019
Yorum Yok

2019 yılı ekonomik krizler, doların artışı ve zamlara anılacak bir yıl oldu.  Tabi çalıştık gezdik tozduk ama en çok  yemek sipariş ettik. 2019 yılında en çok sipariş edilen yemek hangisi  oldu dersiniz gelin bakalım..

2019 yılında en çok sipariş edilen yemek: Lahmacun

Yemeksepeti nin açıkladığı verilere göre  2019 yılında 19,8 milyon adet lahmacun sipariş edildi. ikinci sırada 15 milyon siparişle döner 3. sırada ise kebab var.

2019 yılında tavuklu pilav ve Adana böreği geçen yıllara göre en çok satılan yemekler arasına girdi. Dikkat çeken siparişlerin başında kahve geliyor kahve siparişleri 5 kat artarak kendi rekorunu kırdı.

 

Eve sipariş ise her geçen gün artıyor. Eskiden sadece iş yerlerine verilen siparişler artık evler için de büyük kolaylık. Kazandığımız paranın son yıllarda çoğu gıda harcamasına gidiyor tabi dışarıdan verilen siparişler bütçeyi oldukça zorluyor. Diğer yandan listede hamburger ve pizzanın daha az görülmesi beni mutlu etti. Yöresel lezzetlere ilgi artıyor ve sanıyorum daha da artacak.

Bunu da seversin  Eurovision 2010 ve MaNga
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim