2021 Büyük beden mayo ve plaj elbisesi modelleri

Annekaz
5 Mart 2021
Yorum Yok

Kaç beden olursanız olun her zaman her yerde  şık olmayı hak ediyorsunuz. Büyük beden olarak Yaz aylarında uzun ve bol elbiseler altında rahat ve şık görünebilirsiniz.  Aynı özgüven ve mutluluğu plajda mayo içinde de yakalayabilirsiniz. 2021 Büyük beden mayo ve plaj elbisesi modellerini sizin için derledim.

Öncelikle 42  beden üstü mayo modelleri içinde en çok  göze çarpanı siyah göbek ve basen toparlayan iki parça modeller. Göbeği sıkıca saran ve yük beli sayesinde toparlayan bu mayo altı modelini başka bikini üstleriyle de kombinleyebilirsiniz.

Tek parça mayo modelleri tercih edenler yandan büzgülü ‘atlet – bikini’ şeklinde modelleri tercih edebilirler. Büyük bedenseniz,  mayo seçerken en beğendiğiniz yerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Mesela  omuzlarınızı seviyorsanız halter yaka tercih edebilirsiniz.

Belinizi daha ince göstermek istiyorsanız. Bel  bölgesinde transparan çizgileri olan siyah modeller  tercih edebilirsiniz.

Mayonuzla tüm gün plajda duramazsınız şöyle havalı bir plaj elbisesi sizi fit ve şık gösterecektir.

Transparan ya da dantel görünümlü plaj elbiseli hem çok zarif hem de çok seksi duruyor..

Unutmayın Plaj elbisesi günü kurtarır kusurları kapatır ve sizi çook havalı gösterir maodan çok bence plaj elbiseniz olmalı..

 

Bunu da seversin  Kadın Giyimde Yaz Modasının Popüler Parçaları: Deniz Şortu ve Gömlekler
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim