Kedi Cafe

Annekaz
5 Mayıs 2010
3 Yorum
Kediler bana göre stresi emebilen yaratıklar şişman kısa tüylü hırıldayan bir kedi sevmek okşamak bana büyük keyif verir bütün stresimi alır, bu aralar zaten buna ihtiyacım var. 
Bu mantıkla Tokyo’da bir Kedi Cafe açılmış bence dahice bir fikir :) tamam biraz Türkiye’de riskli ama Hello Kitty’li kapı kulplarının bile olduğu bir ülkede gayet normal. Bu kedi Cafe’ye öyle haldır huldur girilmiyor eller yıkanıyor galoş ya da terlik giyiliyor kedilerle ancak öyle muhatap olunuyor, kedileri sevmek okşamak oyun oynamak fotoğraf çekmek serbest ama bayılıyorum onların Ademoğlunu tınmayan nankör hallerine, kedilere pek çok kültürde mutlaka hayvandan öte anlamlar yüklenmiştir. Tapınanı da olmuş nankör diye hor göreni de velhasıl kediler garip yaratıklar..Bu da kanıtı..

Bunu da seversin  Kendi duvar stickerinizi yapın
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular
Yapılan Yorum Sayısı (3)
  1. ÖRGÜÇANTAM dedi ki:

    oyyyy oy çok şekerler.
    ne güzel düşünülmüş ama ülkemizde kafeden önce zarar vermemeyi ve korumayı öğrensinler o bile büyük adım olur.

  2. A-H dedi ki:

    Super bir fikirmis :) gitmek gormek lazim, kedileri sevmek lazim…

  3. Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki:

    Beşiktaş'ta bir hanım var,evinde en son 28 kedi besliyordu. En iyi mamaları yiyen kedilerinn öle bakıcısı mevcut. Cafe değil sadece.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim