2017 kışında neler moda?

Annekaz
7 Aralık 2016
Yorum Yok

Yazı herkes sever mesele Sonbahar ve kışı da sevebilmek de birisi olmadan diğer olmuyor malum. Dökülen yapraklar, huzurlu ve sakin sokaklar, mis kokulu sıcak çikolatalar, bembeyaz yağan karın dışında bu sene soğuk havalara renkli paltolar, şişme kabanlar ve triko elbiseler eşlik ediyor.

2016- 2017 KIŞ MODASI

Kış aylarında baştan aşağı siyah giyinmeyi, toprak tonlarına sarılmayı, grilere hapsolmayı unutun. Bu sene kadın giyim kış modasında trend renkler! Fuşya paltolar, saks mavisi pançolar, pembe montlar asla göze batmıyor. Renklerin ahengi her yerde her mevsimde bu sene bizlerle olacak. Sadece büyük parça kışlık kıyafetlerde değil aksesuarlar da bile bu sene bol bol canlı renkler var. Alışkanlıklarınızdan vazgeçemeyip koyu tonlar tercih ettiğinizde bile  sizi trende uyduracak renkli çanta ve aksesuarlar hemen elinizin altında olmalı.

mont modelleri

RAHATLIK VE ÖZGÜRLÜK!

2016- 2017 kış modasının diğer bir harika noktası rahatlık ve özgürlük. Tepeden tırnağa rahatlık ve özgürlüğü en az soğuk kadar iliklerinizde  hissedeceksiniz. Kaban ve paltolardaki bol kesimler ve rahat topluklu botlar hayatın her anını dolu dolu geçirmenizi sağlayacak detaylardan. Doğal renklerde ve küt kesimli saçlar ise size zaman kazandırırken çok daha genç görünmenizi sağlayacak en önemli detay.

MEVSİM SOĞUKSA SİZ SICAK OLSUN

Kat kat giyinmenin iyi yanı eğer doğru kombin yapabilirseniz kat kat şıklık demektir. Palto – kaban kış, içiniz bahar olsun nasıl mı? Detaylara önem verin. Paltonuzu çıkardığınız anda ortama baharı getirin, ince detay ve çizgilerle süslenmiş bir elbise, şık beyaz bir bluz, dantellerle süslenmiş bir gömlek kış günü için size tabu olmasın. Her mevsimde  kalite ve zarifliği ile bilinen ipekyol elbise stil kadını olmak için en büyük yardımcınız olacaktır.

Bunu da seversin  Şal yakalar

Kış gününde Elbise giyinmek size uzak bir ihtimalse seçiminiz rahat kesimli ama kısa paçalı siyah bir pantolondan yana olabilir. Bu sene renkli kazaklar yine çok moda özellikle pembe tonları kışın soğukluğunu alıp götüren en hoş detaylardan birisi üstelik pembe fotoğraflarda da çok hoş çıkıyor , sosyal medyada soluk fotoğrafları kimse sevmez değil mi :)

Kış detayları sever renklendirilmeye ihtiyacı vardır biraz sıcaklığa asla hayır demez kışınızı renklendirin.

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim