2014 – 2015 ayakkabı ve bot modası

Annekaz
17 Ekim 2014
Yorum Yok

Havalar soğudu kışlıkları çoktaan çıkarttık şallar atkılar hırkalar kazaklar ve tabi kışlık ayakkabı ve botlar. Kışlık ayakkabı ve bot alırken nelere dikkat ediyorsunuz? moda olmasına mı rahatlığına mı yok fiyatına mı? Hepsine bir den diyorsanız hesaplı ama kaliteli giyinmeyi seviyorsunuz demektir.

Bu kışın modası süet ayakkabılar ve sade botlar

Bu sene kışlık ayakkabı ve bot modasında rahatlık hakim erkekler toprak tonlarında kalın tabanlı daha güçlü görünen modelleri tercih ediyor sonbaharda süet çok moda hatta süet deri karışımı modeller oldukça güzel, kadınlarda günlük kullanımda bile topuklu botlar var. Malum herkesin işi  Sneakers giyecek kadar rahat değil. Topuklu botlarda bu sene sadelik var  siyah her zaman ki gibi en çok tercih edilen renkler arasında.

Sneakers rahatlığı

Eğer benim işim rahat gün boyu ayağımda rahat ayakkabılar olsun diyorsanız çok fazla çeşitte Sneakers ve günlük ayakkabı modeli var. Genelde kış aylarında çok renkli tercih edilmez ama  bordo kış günlerine en yakışan renklerden birisi, kışlık ayakkabı seçerken sadece bir kışlık değil önünüzdeki bir kaç yılı da düşünerek ayakkabı almak en doğrusu mesela leopar ayrıntılı bir Sneakers ya da bot size oldukça değişik gelebilir ama uygun aksesuarlarla günün yıldızı olabilirsiniz.

Bambi ayakkabı 2014 sonbahar kış koleksiyonunda hem çok rahat hem de çok şık modeller bulabilirsiniz. Özellikle erkekler için harika modeller var diyebilirim. Modelleri www.hepsiburada.com da inceleyebilir en uygun fiyat ve cazip indirimleri görebilirsiniz..

Bunu da seversin  Kırmızı Palto - Yılbaşı kombini
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim