2020 ye evlerinizi süsleyerek veda edin – Kağıt kar tanesi yapımı ve modelleri

Annekaz
21 Kasım 2020
Yorum Yok

Ne yıldı gerçi hala bitmedi ama olsun 2020 sanırım son yüzyılın en sevilmeyen yılı oldu. 2020 biterken kutlanacak nadir yıllardan biri olduğu için muhteşem bir veda planlıyorum. Yeni elbette yeni umutlar yeni başlangıçlar demek, ama 2020 yılına da benzer umutlarla girmemiş miydik? Sonuç: başından sonuna kabus gibi bir yıl. Neyse kutlama diyorduk..

Kağıt kar tanesi nasıl yapılır? Evleri kağıt kar taneleri ile süslüyoruz

2020 ekonomik olarak da çok zor bir yıldı yılbaşı kutlamaları da büyük ihtimal evde aile içerisinde olacak ‘hoş bu sene bu yılbaşı kutlaması değil de yılsonu kutlaması desek daha doğru olur’ o yüzden küçük bütçeli şöyle bizi neşelendirecek yeni umutlar için ilham kaynağı olacak bir yılsonu kutlaması hayal ediyorum. Dekorasyon da bu işin tadı tuzu. Yılbaşı ya da yılsonu kutlaması için evdeki eski ağacınızı çıkarıp süsleyebilirsiniz. Benim yaptığım gibi organik porselen hamuru tarifi ile süsler yapabilirsiniz, ama en basit en ucuz yılbaşı süslemesi  kesinlikle kağıt kar taneleri..

Kağıt kar tanesini yapmak için öncelikle özel bir katlama tekniği var onu uygulamalısınız. Muhteşem  kağıt kar taneleri isterseniz özel şablonlar var böyle kardan adamlar kristal kat kat olanlar falan onlarında şablonlarını aşağıya ekliyorum.

Önce kar tanesi katlama ve basit kar tanesi kesme videosu gelsin ablamızdan.

Bu Kağıt kar tanesinin temeli katlama şeklini yaptıktan sonra aşağıda şablonları uygulayarak acayip ötesi şaşırtıcı çoluk çocuk yapacağınız muhteşem süslemeler tabi ki mümkün.

Bunu da seversin  Siyah Dantel yatak örtüsü
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim