Friend connect ile neler yapabilirsiniz?

Annekaz
12 Mart 2010
1 Yorum

Blogger kullanıyorsanız google’nin bütün nimetlerinden faydalanmalısınız, picasa, buzz,döküman vs vs.. ve tabiki bir blogunuz varsa friendconnect’e kesinlikle ihtiyacınız var.
Friend connect ile blogunuz için neler yapabilirsiniz?

Öncelikle gadgetlerin çoğu sosyal paylaşım ya da iletişim amaçlı sadece sizin için değil bloga giren çıkan herkes için bir şeyler mutlaka vardır.

Üyeler İlk başta temel olarak eklemeniz gereken gadget üyeler gadgeti benimde bu zamana kadar ihmal ettiğim gadget sayesinde bir çok kişiye toplu mail, mesaj ya da bu kişilerden istatistik tutarak siteye eğilimi görebiliyorsunuz.

Sosyal çubuk sayesinde siteye girenler bu çubuk aracılığı ile siteye üye olabili ve diğer üyeleri görebilirler. Çubuğa yorum yazıp en son eklenen konuyu bu çubukta görebilirler

Yorumlar Ziyaretçilerle sıkı iletişimiz varsa çabucak yorum eklemek için güzel bir yöntemdir. Ayrıca buradan vido önerebili ve link paylaşabilirler.

Oylamalar ve değerlendirmeler Burada yıldız usulü oylama ekleyebilir ve kullanıcıların konu değerlendirmesine izin verirsiniz.

İlgi alanları anketi Bu gadget ile anketler düzenleyebilirsiniz.

Öneri  
Bu gadget sayesinde kullanıcılar site içeriğinde öne çıkan ya da beğendikleri konuları her konunun altında çıkan tuş ile beğenirler ve ortaya sitede en çok sevilen konu içerikleri sıralanır.
Öne çıkan içerik Bu da çok ilginç bir uygulama siteye özel arama sonuçları çıkarabiliyor. esabı açık olan kişinin arama profiline göre sonuçları bulup taşıyabiliyor.
Bülten aboneliği Ve Blogger için en güzeli bloggerda üyelik sistemi yok o yüzden toplu mail bilgilendirme vs ya google grupları ya da facebook hayran sayfaları ile yapılıyor. Ticari bloglar etkinlik ve özel alanlı bloglar için oldukça kullanışlı bir uygulama.  Üyeler gadgeti sayesinde Friend connect’inize bağlı olan herkese birden mail atabiliyorsunuz. Bir taslak hazırlayıp hep bu taslak üzerinden de mail atılabiliyor..
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular
Yapılan Yorum Sayısı (1)
  1. .:gelincik:. dedi ki:

    selamlar, bende bu özelliklerin çoğunu kullanıyorum, sağolsun "TAKİPTEYİZ" bu konuda çok yardımcı oldu. yanlız bu freind connect üyeler gadgetinin bende başta sizin gibi yaptım, beni izleyenler yada sonradan gelenlerin tekrar oradan üye olamaları gerektiğini düşünoyrdum ama Zeynel bey'in uyarısınla aslında bunun bloogerın izleyici gadgetiyle aynı olduğunu sadece ilşevesel bakımdan farklılık olduğunu söyledi, yani doğru yöntemle, sizi izleyen herkes oraya transfer oalacaktır dedi ve hakikaten öyle oldu, kendisinin bu yardımından sonra gördüm ki tüm izleyicilerim, friend connect e geçmişti bile, orada ki küçük püf noktası ise googel ikisini ayrı bir adres olarak göreceği şekilde işlem yapıyormuşuz, sağolsun kendisi yaptığı için daha doğrusunu o biliyor.sizinde izleyicilerle üyeler farklı görünce paylaşmak istedim. Ben bu yüzden bloogern gadgeti olan izleyicileri kaldırdım, izlemeye gelen direk oraya geçiyor. Alan adına geçicem için bir çok işlevsel özellikleri ve gerekli olanları takip etmeye öğrenmeye çalışıyorum. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim