Bebek odası için tablo fikirleri

Annekaz
20 Mart 2016
Yorum Yok

Bebek odası hazırlarken rahat ve huzur verici bir ortam yaratmak önemli ama aynı zamanda bebeğin güzel vakit geçireceği renkler detaylar eklemek, dekoratif olarak odaya canlılık ve renk katacak sevimli aksesuarlar biz annelerin görevi :) Bebeğin altını değiştirdiğiniz yeri, duvar özellikle renklendirmek çok önemli anneler bunu çok iyi bilirler.

tabloda.com da bebek odaları için muhteşem sevimlilikte dekoratif tablolar üretiyor. Hazır kanvas tablo, çerçeveli tablolar , el yapımı özel çerçeveler, kişiye özel hazırlanan fotoğraflardan düzenlenen tablolar, dekoratif manzara tabloları ya da soyut çalışmalar da tabloda.com’da çok sayıda var.

Benim en sevdiğim özellik ise istediğiniz boyutta ister tek parça çerçeveli , ister çok parçalı kanvas tablo olarak bebeğinizin ya da ailenizin tablonuzu duvara tek tuşla asabilmeniz.
anne bebek tablosu

 

Tabloda.com dan güvenle alış veriş yapıp evinizi size özel hale getirebilirsiniz..

Bunu da seversin  Paletlerden kanepe
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim