2014 yılının en iyi kadın parfümleri

Annekaz
16 Aralık 2014
Yorum Yok

2014 biterken yılın en iyileri açıklanmaya devam ediyor, sıra 2014 yılının en iyi parfümleri listesini açıklamaya liste ünlü parfüm değerlendirme sitesi fragrantica tarafından yapılmış. Listede muhteşem kokular var hatta içlerinden bir tanesi favorim..Bakalım 2014 yılının en iyi parfümleri hangileriymiş!

10. Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum

10 –  Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum var meyvemsi tatlı badem ve oryantal bir tarzı var 1998 yılından beri kadınların vazgeçilmezleri arasında ama bu 10 numarada Türkiye’de  ortalama 230 liraya satılıyor.

 

9. Thierry Mugler Angel Eau Sucree

 

9 – Thierry mugler angel parfüm parfüm dünyasının şımarık kokusu tatlı kokuları sevenler için harika  bir seçenek Türkiye’de 234 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor 2014 yılının en sevilen ve tercih edilen 9. kokusu oldu.

8. Dolce&Gabbana Dolce

 

8. Dolce&Gabbana Dolce parfüm Beyaz Amaryllis çiçeği ile dişi ve fresh bir kokusu var. Türkiye’de 239 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 2014 yılının en sevilen 8. kokusu oldu..

7. Escada Born in Paradise

 

7. Escada Born in Paradise tıpkı kutu ve şişe tasarımında olduğu gibi tropikal bir kokuya sahip çok sevilen bir yaz parfümü, fresh bir kokuya sahip. Türkiye’de 223 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

6. Narciso Rodriguez Narciso

 

6 – Narciso Rodriguez Narciso  parfüm çok güzel bir koku çok ilginç bir parfüm benim favorim kesinlikle bu pembesi ve siyahı da muhteşemdir. Angelina Jolie’nin parfümü olarak da ün yapmıştır. 289 liradan satılıyor Türkiye’de bana hediye alacaklar bundan alsın lütfeeeen :D Türkiye’de çok satılan parfümlerden birisi

 

5. Elie Saab L'Eau Couture

 

5 – Elie Saab L’Eau Couture parfüm portakal çiçeği ve badem ana hatlı bir koku. Türkiye’de 187 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dünyada en çok sevilen kokular arasında 5. sırada yer alıyor.

 

 

4. Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

4- Thierry Mugler Alien parfüm Narenciye ve beyaz çiçeklerin üst seviyede olduğu parfüm bahar kadar tazeleyici.. Türkiye’de 259 lira civarında satışa sunuluyor. Dünyanın en sevilen 4. parfümü..

Bunu da seversin  Yeni doğan bebek şırınga ile nasıl beslenir?

 

3. Cartier La Panthere

3- Cartier La Panthere parfüm Meyvemsi ve odunsu kokulara sahip ilginç bir parfüm şişe dizaynı harika. Her saat kullanılabilecek bir parfüm Türkiye’de 260 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dünyanın en sevilen 3. parfümü..

 

 

2. Miss Dior Blooming Bouquet

 

2- Miss Dior Blooming Bouquet muhteşem bir gündüz parfümü gül yoğunluklu ama içinde çeşitli çiçeklerden dokunuşlar var. Sağlam aşkın simgesi  Türkiye’de 211 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Dünyanın en sevilen kadın parfümleri arasında 2. sırada..

 

1. Tom Ford Velvet Orchid

 

1- Tom Ford Velvet Orchid parfüm Dünyanın en iyi kadın parfümleri sırasında 1 numarada kadifemsi tatlı ve pudramsı bir koku. Bu kokuyu erkekler de kadınlar da kullanıyor. Uzun süre tende kalıyor. Black serisi kadar ağır değil ama yine de gece parfümü..  Türkiye’de  269 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Türkiye’de daha çok erkekler kullanıyor :D

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim