Profilo kıyma makinesi – inceleme yorum

Annekaz
6 Eylül 2016
Yorum Yok

Kurban Bayramı yaklaşırken şöyle iyi bir kıyma makinesi arıyorsanız size tavsiyem Profilo KM1550 modeli kıyma makinesi olacaktır. Bir süredir çok severek kullanıyorum özellikle piyasa bulamadığım hindi ve tavuk kıymasını kıyma makinesi ile evde kolayca yapıyorum.

Kıyma makinesi sayesinde evde istediğim oranda yağlı yağsız, iki kere çekilmiş  ya da iri şekilde etimi kendim yapacağım tarife göre hazırlıyorum mesela etli ekmek yapacağım kalın ayarda biraz kırmızı et muhteşem oluyor ya da çocuklar için hamburger köftesi yağ oranını ayarlayıp iki kere çekiyorum incecik nefis köfteler Profilo KM1550 modeli kıyma makinesi sayesinde güvenle ve sağlıklı bir şekilde soframda oluyor. Tabi marifeti bu kadar değil Profilo kıyma makinesi ile içli köfte ya da sucuk yapabilirsiniz. Özellikle sucuk konusunda hassasiyetiniz varsa kendi aldığınız etlerle ve karışım baharatlarla enfes sucuklar hazırlamanız çok kolay olacaktır.

kıyma makinesi inceleme

Profilo kıyma makinesi inceleme

Profilo KM1550 modeli kıyma makinesi özellikle kurban bayramında o kadar çok işe yarıyor ki.. kalın ayarda çekip misafirlerinize incecik doğranmış tadında etler sunabilirsiniz üstelik bunu yaparken sadece dakikalar harcarsınız, ayrıca etinizi dağıtırken kıyma haline getirip poşetlerde dağıtmak inanılmaz güzel bir yöntem hem pratik hem de çok daha temiz

Bu ay Kurban Bayramına özel Profilo da muhteşem bir kampanya var. Profilo derin dondurucu alana KM1550 kıyma makinesi hediye! Nasıl derler bir taşla iki kuş bence. Hem dondurucu hem de kıyma makinesi düşünenler yaşadı bu kampanya kaçmaz.

Eskiden kıyma makineleri çok ağır olurdu bir yere tutturup güçlü birisi koluyla çevirirdi ya kurbandan kurbana çıkardı ya da salça yaparken kullanılırdı :) ama bu kıyma makinesi hem çok hafif hem de çok sağlam, parçalarını takması sökmesi yıkaması kolay yedek parçası Profilo nun geniş servis ağı ile her zaman bulunuyor güvenle alabileceğiniz  Profilo KM1550 kıyma makinesi 200 liradan başlayan fiyatlarla bütçenizi de sarsmayacaktır :) 

Profilo kıyma makinesi

Bir süredir severek kullanıyorum ve soran herkese tavsiye ediyorum bayram yaklaşırken de işimize çok yarayacağı kesin ? @profiloevaletleri kıyma makinesinde hem kırmızı et hemde hindi ve tavuk etini kıyma ya da küçük kuşbaşı yapıp içim rahat kullanıyorum. Kurban bayramında komsu ve akrabalara dağıtırken yine eti çekip bu şekilde dağıtmak nasip olur inşallah. Sucuk ve içli köfte içinde aparatları var da ben sucuk yapmaya cesaret edemedim ? tecrubeli hanımlardan tarif alabilirim minicik bir deneme yaparız belki kurban eti ile #bayram #kıyma #kıymamakinesi #meat #kurbanbayramı #bayrama #food #dayanikliannelermutfakta #profilodayanıklıevaletleri Profilo Ev Aletleri

Anne Kaz paylaştı: 27 Ağustos 2016 Cumartesi

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim