2014 Dünya Kupası topunu imzaladılar

Annekaz
7 Mayıs 2014
Yorum Yok
Bir Dilek Tut Derneği’nin düzenlediği proje kapsamında 2002 Dünya Kupası üçüncüsü efsane Türk Milli Futbol Takımı oyuncuları dernek yararına satışa sunulacak olan 50 adet 2014 Dünya Kupası topu adidas Brazuca’yı imzaladılar.

Çocukların hayalleri Bir Dilek Tut Derneği’nin “Top Sizde” projesi ile gerçek oluyor

Bir Dilek Tut Derneği’nin düzenlediği proje kapsamında 2002 Dünya Kupası üçüncüsü efsane Türk Milli Futbol Takımı oyuncuları dernek yararına satışa sunulacak olan 50 adet 2014 Dünya Kupası topu adidas Brazuca’yı imzaladılar.

Bir Dilek Tut Derneği’nin Türkiye’deki yüzü ve iyi niyet elçisi, Türk Milli Takımı’nın efsane kaptanı Rüştü Reçber, 2002 Dünya Kupası üçüncüsü milli takım oyuncularını bir yemekte bir araya getirdi. adidas’ın efsane futbolcuları 2002 Türk Milli Takımı forması ve Dünya Kupası topu ile geçmişe götürdüğü geleneksel buluşmanın ilkinde “Top Sizde” projesine destek olmak için satışa sunulacak toplar imzalandı.

2012 yılında aktif spor kariyerini noktaladıktan sonra çok daha anlamlı bir göreve soyunduğunu belirten Rüştü Reçber, “Artık tüm çabam, Bir Dilek Tut Derneği ve hasta çocukların dileklerine yoğunlaşmış durumda” dedi.

Sınırlı sayıda, sadece 50 adet özel imzalı adidas Brazuca top, 13 Mayıs‘ta Sheraton Maslak’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikte satışa sunulacak. Ünlü futbolcuların, spor camiasının ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılacağı organizasyonda, topların satışından elde edilecek gelirin tamamı Bir Dilet Tut Türkiye Derneği’ne bağışlanarak, hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek üzere kullanılacak.

Bir Dilek Tut Derneği’nin “Top Sizde” projesi adidas’ın katkılarıyla ve Sheraton Maslak’ın sponsorluğunda gerçekleşmektedir.

Bir Dilek Tut Derneği Hakkında

Bir Dilek Tut Derneği, 2000 yılından beri 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan hastalıklarla savaşan çocukların bir dileğini yerine getirerek onlara yaşama gücü, umut ve mutluluk vermek, aynı zamanda bu zorlu süreçte maddi ve manevi olarak yıpranan ailelerine dayanma gücü sağlamaktadır. Dernek, 2009 yılından beri, dünyanın en büyük dilek gerçekleştirme organizasyonu Make-A-Wish® Uluslararası Vakfı’nın Türkiye temsilcisidir. 1980 yılında aynı amaçla kurulan Make-A-Wish® Uluslararası Vakfı, beş kıtada 47 farklı ülkede bulunan, dünya çapındaki en büyük dilek gerçekleştirme organizasyonudur.

Bunu da seversin  İçinden oyuncak çıkan kitap

adidas Hakkında

adidas dünyada spora, sporcuya ve tüketiciye sunduğu yenilikçi ürün ve teknolojileri ile spor endüstrisine 1920 yılından bu yana liderlik etmektedir. Futbolda dünya lideri olan adidas, FIFA World Cup, FIFA Confederations Cup, UEFA Champions League, UEFA Europa League gibi dünyanın en önemli futbol turnuvalarının resmi sponsorluğunu üstlenmektedir. adidas’ın ayrıca, Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo ve Chelsea dahil dünyanın iyi kulüpleri ile sponsorluk anlaşması bulunmaktadır. Dünyanın en iyi oyuncularından; Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema ve Bastian Schweinsteiger adidas’ın sponsorluk listesinde yer almaktadır. 1970 yılından bu yana tüm FIFA World Cup™ toplarını üretmekte olan adidas, 2014 FIFA World Cup Brazil™ için Resmi Maç Topu Brazuca’yı sunmaktadır.

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim