2021 gözlük modası – numarasız gözlük modelleri

Annekaz
1 Mart 2021
Yorum Yok

Gözlük deyince aklınıza sadece güneş gözlüğü geliyorsa gözleriniz gayet sağlıklı demektir. Gözleriniz bozuksa ve numaralı gözlük kullanıyorsanız da sizin için gözlük modası hele  2021 gözlük modası hiç ilginizi çekmiyordur. Gözleri bozuk olup sürekli gözlük takmak zorunda kalanlar genelde kendilerine en yakışan hafif ve sağlam modeli seçerler.

Aksesuar olarak numarasız gözlük! 2021 gözlük modası

Güneş gözlükleri artık yaz kış  vazgeçilmez aksesuarımız. Benim hem görsel amaçlı ucuz hem de kızgın güneş altında kullanmak için kaliteli sertifikalı gözlüklerim var 100 tane olsa da param varsa yine alırım sanıyorum çünkü gözlük benim için değerli bir takı gibi. Son yıllarda sadece güneş gözlüğü değil  numarasız şeffaf gözlükleri de çok beğeniyorum. Hatta  öğrendiğime göre bu sene numarasız gözlük modası varmış.

Numarasız gözlükler içinde en ikonik olanlar siyah kemik – plastik çerçeveli gözlükler. Erkekler daha çok Clark Kent, kadınlar ise Cat eye denen tipte gözlükleri kullanıyor. Kadınlarda  gözlük modellerinde her  şeyde olduğu gibi seçenek çok fazla. Leopar desenliler ve özellikle şeffaf çerçeveli gözlükler çok moda.

2021 gözlük modelleri fotogaleri

Sizin için dünyanın her yerinden numarasız gözlük kullanan ünlüler ve gözlük modellerini derledim.

Ünlüler sık sık numarasız gözlük kullanıyor.

Leopar renklerinde gözlük çerçeveleri..

 

 

 

 

Bunu da seversin  Palto kombinleri - Kış modası
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim