Hobby Argan Yağlı ve papatya özlü şampuan

Hobby Argan Yağlı ve papatya özlü şampuanı severek kullandım ve bitirdim. Hobby Argan Yağlı ve papatya özlü şampuan için yorumlarımı aşağıda okuyabilirsiniz.
Argan yağı saçlar için tam bir mucize daha önce de yazmıştım Hobby argan yağlı şampuan çıkartınca açıkcası merak ettim İlknur’un etkinliğinde hediye edilince de çok sevindim zira tam bir argan yağı aşığıyım. Bazı şampuanlar çok pahalı biz evde 3 uzun saçlı hatun olarak kızlarım ve ben şampuan ve saç bakım ürünleri de bütçeyi zorluyor. Hobby argan yağlı şampuan’ın diğer çok pahalı ürünlerden farkı yok çok uygun fiyatı ile ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Banyoda çabucak köpürüyor ikşi kere kullanmaya gerek yok hoş bir kokusu var ve fiyatı çok uygun.
Hobby Argan Yağlı ve papatya özlü şampuan 600 ml olarak satılıyor ve uzun süre idare ediyor. En önemli özelliklerden birisi içinde Parapen içermemesi tekrar ediyorum Hobby Argan Yağlı ve papatya özlü şampuan parapen içermiyor yani parabensiz ürün alacağım diye dünyanın parasını dökmenize gerek yok.. bende kepeklenme saç dökülmesi kuruluk vs yapmadı koca şişeyi de bitirdim.. tavsiye ederim
Bence daha kaliteli bir ürün kullanmalısın. Bende papatyanın faydalarından yararlanmak için eczaneden Zigavus’un papatya özlü şampuanını aldım. İnce telli ve zayıf saçlara özel yapmışlar. Çok memnunum saçlarım güçlendi ve hacimlendi.