2021 Kadın kar botu modası

Annekaz
13 Mayıs 2021
Yorum Yok

Kadınlar için topuklu ayakkabılar vazgeçilmezler listesinde yer alır. Her zaman şık görünmek için kışın bile bot tercihleri genellikle topuklu olanlardır. Kış koşulları yolları kayganlaştırdığında, topuklu botlar yürümeyi hatta ayakta durmayı zor hâle getirmektedir. Karlı havalarda veya gizli buzlanmalarda yürümek için en iyi tercih üretimi günbegün yaygınlaşan kar botlarıdır. Kar botunun en önemli özelliği; sağlam, hafif ve suya karşı dayanıklı oluşudur. Sağlam olması ile dağ yürüyüşlerinde, kaya tırmanışında ve karlı yollarda ilerlerken güvenle yürüyebilmenizi sağlar. Ayrıca hafif olmasıyla vücudun yorulmamasını ve daha uzun soluklu yürüyüşlerin gerçekleşebilmesine de yardımcı olur. Su itici özelliğiyle kar yağışlı havalarda bile tercih edilen kar botları, gün geçtikçe daha popüler hâle gelmiştir. Ünlülerin paylaşımlarında, moda dergilerinin sayfalarında yer edinen kar botları, sonbahar ve kış mevsimleri için hem şık hem de ayaklarınızı ısıtacak kadar kullanışlıdır. 

EN İYİ KAR BOTU NASIL OLMALI?

 

Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan kar botlarının kalitesi, bütün ürünlerde olduğu gibi elbette önemlidir. Bir kar botunun kalitesini belirleyen, sahip olduğu özelliklerdir. Bu sebeple kar botları, sadece görüntüsü ile değil sahip olduğu özellikleriyle de kalbinizi fethetmeli. En iyi kar botu modellerinin tercih edilmesinde bakılması gereken özellikler şunlardır: 

Kar botlarının tabanları kaliteli ve kaydırmaz bir malzemeyle yapılmaktadır. Kauçuk ya da Termo malzeme seçilme sebebi ise kaygan yüzeylerde kaymamasıdır. Tabanın sağlam oluşu karda yürürken kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Kar botlarınızın önemli bir özelliğiyse kar suyuna dayanıklı olmasıdır. Bu özelliği sayesinde kar botları, kışlık botlardan ayrılmaktadır. Başka bir özellikse, kar botlarının soğuk havalarda çok dayanıklı olmasıdır. Bu özelliği kazanabilmeleri için kar botlarının içi yün veya kalın kürklü malzemelerle kaplanır. Tüm bu özelikler kışlık botların bir kenara bırakılmasına ve kar botlarına taleplerin artmasına yol açmıştır.

Bunu da seversin  Relax Mode alışverişim ve yüzde 50 indirim

 

Her bütçeye uygun olan kar botu fiyatları ile, herkes soğuk ve karlı kış günlerinde spor yapabilir veya dağ tırmanışlarına katılabilir. derimarket.net internet sitesi, farklı çeşitlerdeki en iyi kar botlarını size sunmaktadır. Kar botlarının suya dayanıklılığını garanti eden derimarket mağazası, sunduğu renk çeşitliliği imkânıyla her zevke hitap ediyor.

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim