The Pink Ellys Cosmo Home’da

Annekaz
13 Mart 2018
Yorum Yok

Makyaj tutkunları hem yeni ürünleri hem de indirimleri çok iyi takip eder, cosmohome.com.tr de ise hem indirimleri hem de yeni ürünleri bulabilirsiniz ikisi beraber olunca tabi muhteşem oluyor. THE PINK ELLYS yeni ama şimdiden çok sevilen bir marka.

Daha önce farlarını görmüştüm  özellikle instagram da çok beğenen yorumlayan var, lakin alıp kullanma fırsatı olmamıştı. Gülsen Doğan’ın 8 Mart Kadınlar Günü kutlaması için bizlere hediye edilince hemen deneyip yazmak istedim.

thepinkellys 2

THE PINK ELLYS natural eye shadow hem doğal tonları hem de yüksek pigmentasyonu ile fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün. Benim gibi bu tür doğal tonları çok sık kullanıyorsanız oldukça da uzun ömürlü görünüyor, paketi de çok şık.. Ve şu büyük aynası muhteşem..

thepinkellys  3

The Pink Ellys Kalıcı mat ruj sıcak çikolata rengi ile herkese yakışacak bir ton..

thepinkellys 1

vee en sevdiğim The Pink Ellys metalik allık  fırçası ve natural allık..  The Pink Ellys  ürün yelpazesi çok geniş bir marka takma kirpikten, yüz temizleme fırçasına,  rujlardan allık fırçalarına kadar bir kadının  makyaj masasında olması gereken her şey var. Fiyatlar muhteşem cosmohome.com.tr zaman zaman ekstra indirimler yapıyor facebook ve instagram sayfasını takip ederek indirimlerden haberdar olabilirsiniz…

thepinkellys 6

Bunu da seversin  Ebay alışverişim ve dikkat edilmesi gerekenler
Etiketler:
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim