Tefal kablosuz ütü – Freemove 9915

Annekaz
4 Mayıs 2018
Yorum Yok

Ütü yapmayı hangi kadın sever? Ben de pek sevmiyorum ama ütünüz iyiyse en azından kısa zamanda bitiyor. Tefal  kablosuz ütü  çıkartınca işte tam bana göre dedim evdeki çoook eski ütüm emekliye ayrılınca da yakından inceledim ve satın aldım. İşte   Tefal  kablosuz ütü  yorumlarım..

Tefal kablosuz ütü  Freemove 9915

Tefal Freemove 9915 adından da anlaşılabileceği gibi kablosuz bir ütü bu nedemek özgürlük demek ütü yaparken oraya buraya takılan yetmeyen yetişmeyen kablo yok kendisine ait bir standı var orada ısınıyor ve size ütü yapmanız için zaman tanıyor sonra işte kolu düzelirken, eteği çevirirken o standa koyduğunuzda 3 saniye içinde ısınyor ve ütüye yeniden hazır oluyor.

2400 W gücünde, 150 gram şok buhar verme kapasitesine sahip ayrıca ben çok unutkan olduğum içim hareketsiz kalınca otomatik olarak kapanma özelliği var. Sıradan ütülerden çok da farklı değil sadece bana göre artısı kablosuz oluşu ki annemlerde sıradan ütü yaparken kablosuz ütünün kıymetini bir kere daha anladım ? Zamanla Tefal Freemove  un o  beni şarja tak şeklindeki dıt dıt sesine bile alışıyorsunuz..

Burada küçük bir ön izleme var Tefal’ın kablosuz bir kaç modeli daha var..

Bunu da seversin  Ütü yapmak tarihe mi karışıyor?
Etiketler: ,
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim