1001. konu 1001 parça yürek

Annekaz
4 Ekim 2008
5 Yorum

1001.konumda mumlar pastalar ile cıvıl cıvıl bir yazı yazmak vardı aklımda.Kısmet değilmiş.Son derece büyük bir moral bozukluğu ve kızgınlığı içerisindeyim.Yine bugün 15 şehit verdik.Hem de çok bilindik kaç kere baskına uğramış bir noktada.Yukarıdaki güzeller güzeli genç de bugün şehit olan askerlerimizden birisi.Adı Çağlar Mengü. Bana göre daha çocuk ama devlet artık büyüdün gel demiş askere almış sonrası malum..Üzgünüm gepegenç solan hayatlara, babasız kalan yetimlere,dul kalan kadınlara canının parçasını toprağa veren annelere babalara Kızgınım bir yerlerde ters giden sisteme,başımıza ne gelirse gelsin vatan sağolsun diyen dillere,hesap veremeyen devlete,terörü kullanan siyasilere.. artık bir şeylerin değişmesi lazım artık kafası çalışan insanların çözüm üretmesi lazım..Yukarıdaki fotoğraf nezdinde hayatını kaybeden,şehit olan tüm evlatlarımızın ailelerine başsağlığı diliyorum.Mekanları cennet olsun…

Bunu da seversin  İtiraf ediyorum..
Etiketler:
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular
Yapılan Yorum Sayısı (5)
  1. zerrin dedi ki:

    sen ben artik biseylerin degismesi lazim deriz de..yine vatanida sehitligide bayragida vatanida kullanan birileri cikar..
    bi taraftan Allahu ekber diye gaz verir diger taraftan kendi kagit ustunde para ile satar..

  2. hafize keskin beşikçi dedi ki:

    bir asker ablası olarak hıçkırıklar ıçerısındeyım;bu gün tum gundur..ne beddua etmeye halim kaldı,ne de ağlamaya.. her gün her saniye yüreğim ağzımda.. bu nasıl bir düzen.. olmayacak saçmasapan bir dusunce için daha kaç evlat topraga gırecek?benim anlamadıgım nokta bu nankörler hem benim ülkemi bölmeye uğraşıyorlar;hem de utanmadan benim vatanımında hava soluyor,benim vatanımda yetişen sebzeyi yiyorlar.. köpek bile ekmek yediği kapıya pislemez.sizi Allah’a havale etmeye bile utanıyorum.. Rabbim şehitlerize rahmet eylesin.. ana kuzularına her daim duacıyız. anne babalarına evlatlarına bacılarına eşlerine de sonsuz sabırlar versin.. çok üzgünüm..

  3. hilal dedi ki:

    şehitlerden birisi arkadaşımızdı..1 ay öncede başka bi arkadaşımızı şehit verdik…içimizde onun acısı varken şimdi 2. sini yaşıyoruz…benim eşimde askeri personel…her göreve gittiğinde aynı korkuyla beklemekten yorulduk artık…kim dur diyecekse desin artık bu duruma…

  4. Güldem dedi ki:

    ölen şehitlerimizin sayısı verirken 2 ile çarpmalılar.. analarıda onlarla gömüyoruz toprağa…nasıl bir yangın bu…

  5. minikkelebegim dedi ki:

    öncelikle duyarlılığınız için çok tşk. ederim. Bir süredir bloğunuzun takipçiyken yorum yapmak fırsat olmamıştı. Şehitlerimizden OZAN ONUR İLGEN arkadaşımın oğluydu. Bir anneye yaşatılabilecek en büyük acıyı yaşattılar. Ama unutmasınlarki oğlumuz şu anda ebedi hayatındaki en yüksek mertepede olup vatanını seven bizlerde ozanlar çağlarlar bitmez. Dilerimki onlarında allah ciğerlerini yaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim