Kolunu miksere kaptıran çocuk!

Annekaz
21 Şubat 2015
2 Yorum

Dünyanın en büyük ölüm nedenlerinden birisi ev kazalarıdır, çocukların başına özellikle çok fazla kaza geliyor hem hareketli hem de tehlikelerin farkında olmadıkları için kazalardan en çok payı alan onlar. Bu videoda elini miksere kaptırmış çocuk var. Video rahatsız edici! kanlı değil ama o durumda olduğunuzu hayal etmek, ne yapardım diye düşünmek bile gerçekten çok ama çok rahatsız edici.

Ev kazalarından uzak durmanın en güzel yolu olabilecek kazalar için önlem almak kayan yerler için kaydırmaz kilimler, temizlik malzemeleri için kilitli dolaplar, keskin aletler için yüksekteki çekmeceler, prizler için kilitler, köşeler için köşe kapatıcılar, sabit televizyon aklıma ilk gelenler. İkinci bir detaysa soğukkanlılık, ev kazaları her zaman olabilir acil durumlarda nereye gideceğiniz taksi yada ambulans numarası gibi önemli detayları kafanıza yazın kanlı bir kaza bile olsa sağlıklı düşünmeye çalışın.

Bunu da seversin  4.5 dakikada 25 eşarp bağlama tekniği
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular
Yapılan Yorum Sayısı (2)
  1. ayşegül dedi ki:

    Bu durumlarda soğukkanlı olmak gerçekten de çok çok önemli..

    • annekaz dedi ki:

      aynen paniğe kapılıp durumu kötileştiren anneler görüyoruz kızım acil serviste bazı annelerin kendilerini bile kaybettiğini söylüyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim