Yazı yaz para kazan!

Annekaz
8 Mayıs 2012
Yorum Yok

Bloglardan para kazanmak mümkün ama gerçekten yorucu ve uzun bir yol fakat kendini yazma alanında geliştiren herkes emeğinin karşılığını almalı. Ben çok iyi börek yaparım ya da şu konuda ustayım diyenler için bloglamanın dışında bir mecra daha var.


Yazankazanir.com Almanya çıkışlı bir Türk içerik sitesi. İlk üye olduğumda yazı başı ücreti 5 liraydı, (üye oldum ama henüz tek yazı yazmadım) ne oldu bilmiyorum şimdi 3 lira. Sistemin özeti şu çeşitli siteler tarafından sipariş edilen içerikler var, işte yemek tarifleri, moda fikirleri, dekorasyon gibi.. Siz siparişleri görüyor ve usta olduğunuz konuyu seçiyorsunuz. Mesela salata tarifleri yazabilirsiniz. Tabi ki kuralları var alıntı olmayacak siz kendiniz yazacaksınız 400 kelimeden az olmayacak uygun kalitede olacak vs vs… Yazdıktan sonra bir onay mekanizmasından geçiyor ve paranız yazdıklarına göre paypal hesabına yatıyor. Hani yuvarlak hesapla ben oturur çatır çatır günde 10 yazı yazar 30 lirayı da cebime koyarım diyebilirsiniz. Bana göre 3 lira az bir rakam ama uzun zamandır böyle bir sistemden haberim vardı bilgilendirmek istedim.. Okuyun araştırın kendinize de güveniyorsanız yapılmayacak iş değil..

Nerden çıktı bu yazı bugün “tweetad.net” diye bir firma yayınlanan reklamları tweet etme karşılığında 0,001 gibi bir rakam vereceğini yazmış, ‘Tweet at para kazan’  şeklinde başlıklar haberciyi ve okuyanı pek mesut  eder bu kadar reklamdan sonra eminim söz konusu firma da çok mutlu olmuştur..  Fikir güzel de nasıl uygulanacak  virgülün arkasında çok sıfır varsa direkt suratımda gülümseme oluşuyor..Vergisi bilmem nesi falan derken zaten o kuş iyice minik kuşa dönüyor..:)) neyse hevesinizi kırmayım bu yazan kazanırda da vergi var ama meblağ hani çooook kötü sayılmaz , yazasım var para kazanasım var diyenlere benden söylemesi..

Bunu da seversin  Kadın Giyimde Yaz Modasının Popüler Parçaları: Deniz Şortu ve Gömlekler

 

Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim