2018 sandalet modelleri

Annekaz
16 Mayıs 2018
Yorum Yok

Yaz aylarının vazgeçilmez ayakkabı modeli sandaletler,  hem rahatlık hem de şıklık demektir. 2018 sandalet modelleri sade ve şık, geçen sene aksesuarlı bol taşlı,  modeller yerine bu sene sadelik hakim. Maskulen tarzda  bol bol sandalet bulabilirsiniz.

2018 sandalet modelleri arasında en çok dikkat çekenler ince bantlı zarif modeller, sandalet seçerken dikkat etmeniz gereken şeyler; rahat olması, ayak yapınıza uygun olması ve tabi ki estetik açıdan sizi yansıtması. Maskulen sandaletler çok rahattır uzun elbiseler, etekler bol ve dar pantolonlarla giyilebilir. Zarif bantlı ya da aksesuarlı modeller ise sade kıyafetleri hareketlendirebilir.

Püsküllü modeller her zaman yaz için uygundur. Çiçekli ve taşlı modeller , açık renk ve metalik sandaletler bronz ten ile harika durur. Yazaylarında ayaklarınıza yapacağınız ekstra bakımla dikkat çekici ve güzel görünüm hiç de zor değil.

İşte sizler için eğerli markaların  2018 sandalet modelleri

2018 sandalet modelleri

Bunu da seversin  İleri yaşta annelik! 66 yaşında anne olmuştu kızının son hali
Etiketler: ,
Facebook'ta Paylaş Twitter Paylaş Google+'da Paylaş Tumblr
Benzer Konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hakkimda
AnneKaz
Merhaba, Anne Kaz 21 yıldır evli, üç çocuk annesi, çalışan bir kadının günlüğü. Aklına gelen her şeyi yazar, yer, içer, gezer, sever hayatın her anından kendine bir mutluluk payı çıkartır bunu da paylaşır.
Tavsiyelerim